25 березня 2025 року об 11:00 відбудеться унікальна подія в рамках співпраці між Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва та Чернігівським обласним центром народної творчості – приготування борщу за автентичними рецептами в режимі онлайн.
Під час заходу носії традиційних знань із Хмельницької та Чернігівської областей продемонструють унікальні рецепти борщу, що передавалися з покоління в покоління.
До зустрічі доєднаються:
- Майя ОНИЩУК — директор Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва — КЗ Хмельницької обласної ради, заслужена артистка України, депутат Хмельницької міської ради;
- Анастасія ДОНЕЦЬ — директор Малієвецького історико-культурного музею с.Маліївці – КЗ Хмельницької обласної ради;
- Лариса МІЩИНСЬКА — заступник голови ГО «Удріївці – історична спадщина Поділля», дослідниця та носійка стародавньої подільської кухні;
- Надія ЗАВАЛІНА — директор Обласного центру народної творчості м. Чернігів;
- Ольга МИХАЙЛІЧЕНКО — мешканка с. Удайці Линовицької територіальної громади
- Галина ДЕЙНЕКА — кухар ресторації « Chalet» села Заїзд Сухополовʼянської територіальної громади.
- Вікторія ЛЕМЕЩЕНКО – керівник фольклорного ансамблю ” Горлиця” Міського будинку культури, автор етнопроєкту “Скарбниця” м. Прилуки
Підключитися до конференції Zoom
https://us05web.zoom.us/j/83342464870?pwd=UTNvGKUvIKq0gZhXbEloeuDeXOzxUu.1
Ідентифікатор конференції: 833 4246 4870
Код доступу: 1111
Долучайтеся! Буде неймовірно цікаво та корисно!